dimarts, 13 de novembre del 2007

Conseqüències

Per a què agafar una bona gatera?

Perquè gat dius i fas coses que anant clar no faries. No penses, i pensar en certs moments no és massa recomanable.
Què seria d'aquell missatge o telefonada a altes hores de la nit (o del matí), aquella exaltació de l'amistat amb els col·legues...i aquelles òsties de pardaleria que només et fan mal al dia següent? Qui tiraria cubates per damunt la barra o per damunt la roba? Qui tornaria amb ses butxaques carregades de monedes d'€?
Però una de les millors coses, encara que se'n podrien anomenar moltíssimes més, és recordar amb els teus totes aquelles tonteries i estupideses que em dit i que em fet, això sí, després d'haver fet un meravellós "espidifren".

3 comentaris:

REMEI ORTIZ ha dit...

en compte d'espidifren recomane l'ibuprofeno, fins a tres dies de gatera amb una bona solució contra la ressaca, comprovat empíricament! jaja

Anònim ha dit...

Si no fos per es gats d'aquest stiu no hagues conegut aquests mariandos tan simpàtics, q se fan enyorar tant! Amem si ens veim avait! un beso enorme!

Anònim ha dit...

Amb aquest escrit, m'has fet pensar una mica...i sa veritat jo crec que ningú sap ben bé perquè s'engata...beus per oblidar segons quines coses i beus per recordar aquell vespre?jajaja!
Res seguirem beguent uns dies més que els altres...i segur que mos veim...a sa barra des bar!!
ah!! prova s'omeprazol, també funciona!
Moltes besades!
CAti